Pages

duminică, 28 ianuarie 2024

Totul veșnic

Am ascultat prima dată CD-ul O întâmplare a ființei pe când elevi alergau în jurul meu și-mi spuneau să-l opresc că e prea trist.

Așa că am început să le cânt despre fericire și strada Speranței la parter. Copiii s-au amuzat, au învățat cântecul și l-au cântat și acasă, iar părinții s-au amuzat și ei.

Dar CD-ul l-am luat acasă și l-am ascultat. Și mi-a plăcut foarte mult. Împletirea cântecului cu poezia este absolut minunată. Luați și ascultați cele de mai jos și lăsați-vă purtați de vocile extaordinare ale Leopoldinei Bălănuță și Narcisei Suciu – vă previn, are să tremure carnea pe voi.

Leopoldina Bălănuță - din păcate, niciunul din poemele recitate în album nu se găsesc pe internet. Unul din preferatele mele este Poemul femeii care iubea primăvara de Magda Isanos. Mai jos o regăsiți pe Leopoldina Bălănuță recitând Liniște de Lucian Blaga.


Narcisa Suciu – Ai fi putut să fii


miercuri, 24 ianuarie 2024

Nu ești singur

Pentru cei care se simt blocați, stresați, neajutorați, ignorați, la capătul puterii sau al răbdării - nu ești singur!


luni, 22 ianuarie 2024

Idei

N-am lucrat la urgențe, dar am învățat din niște experiențe nebune importanța planului și a clarificării priorităților. 

Mediul de lucru sănătos poate părea o utopie, dar cred sincer că nu e așa. Totul începe de la tine și de la faptul că tu poți seta felul în care alegi să duci sarcinile la capăt, real sau într-un fel nebunesc.

Și despre asta este vorba în videoul de mai jos.

miercuri, 17 ianuarie 2024

Soluție

Sunteți în căutare de soluții la problemele voastre? Gata, am găsit răspuns. Universal, chiar. 

Oprește-te!/ Termină/ Gata!

Și le jonglați per zi, per moment. Soră-mea știe ea bine ce știe. Tot de la ea am vorba aia cu 'nu mor caii când vor câinii'. Și se pare că sunt atât de mulți câini...