Pages

miercuri, 2 august 2023

Karela

Nu prea îmi place să gătesc. Însă am încercat ceva fain și v-aș recomanda.

De curând, am redescoperit piața Obor. Și faptul că evoluția nu se vede în toate. Cum e și sloganul de pe macheta asta zărită în fața unui plafar de acolo.

Cum ar zice tata, te doare mintea! Orice aș comenta e de prisos, dar mi-e clar că mai avem mult până departe.

Revenind la Piața Obor. În partea de piață cu fructe și legume, la primul etaj al clădirii se găsește un magazin cu produse indiene. Am fost intrigați de fructele ăstea (aveam să aflu apoi că-s legume), așa că le-am luat să le încercăm.

Am gătit karela și mi-a plăcut. Are, e drept, un gust suficient de amar (chiar și după ce a stat în soluție de sare ca să iasă amăreala). Am gătit rețeta asta și v-o recomand și vouă. 



N-am folosit mango și nici pudră de mango, dar ceapa roșie și roșia chiar fac diferența, căci acoperă cu dulceața lor gustul amar al karelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu